Net binnen

Net binnen

Bezorging in de buurt

Uw bestelling wordt gratis en binnen 2 werkdagen in Haren (Gr) bezorgd.

Afhalen

U kunt uw bestelling op een tijdvak dat u past afhalen in de winkel, dit kunt u bij het afrekenen aangeven.

Verzending

Kleding wordt van dinsdag t/m zaterdag, mits voor 11:00 uur besteld, op dezelfde dag verzonden. Bestellingen die bezorgd moeten worden op de Waddeneilanden bezorgen we 1 à 2 dagen later in verband met de bootovertocht. De bezorgdag kan ook afwijken bij andere beperkingen, zoals bereikbaarheid van de binnenstad of bezorging op een camping. U kunt uw bestelling ook in de winkel ophalen. Bij het afrekenen kunt u dit aangeven.

Voor bestellingen onder de € 75,00 rekenen wij € 4,95 verzendkosten. Bestellingen boven de € 75,00 verzenden wij gratis!

Shippingcosts in Europe are € 13,00 and we ship free of a purchase price of € 100,00.

Retouren

Wilt u uw bestelde kleding retour sturen? Stuur het dan met onze retourservice https://tofkinderkleding.shipping-portal.com/rp/ uw kleding onbeschadigd, ongedragen, met de aangehechte labels, binnen 14 dagen retour. Wilt u de pakbon of factuur daarvoor mee sturen? De kosten voor het retour sturen zijn € 4,95 en worden verrekend met het retourbedrag.

Zodra uw retourzending binnen is maken wij het geld via onze betaalprovider Pay.nl of paypal.com aan u over. Voor een geheel geretourneerde bestelling wordt ook de in rekening gebrachte verzendkosten teruggestort, de verzendkosten van het retourneren zijn wel voor uw rekening. Het geld staat dan binnen 3 werkdagen op uw bankrekening. Indien u met een cadeau- of tegoedbon betaald heeft krijgt u een tegoedbon.

Wij zijn niet aansprakelijk voor retouren die zoek raken.

Heeft u een vraag over de kleding die u besteld heeft? Stuur dan een mail naar info@tofkinderkleding.nl.