PasTas

Bestel kleding (maximaal 10 stuks) en laat deze bezorgen in de PasTas. Na het passen komen we de kleding die u niet wilt houden weer ophalen. U betaalt alleen wat u wilt houden met, via betaalverzoek van ons. Het bestellen van de PasTas is mogelijk in Haren (Gr), Eelde, Eelderwolde en Paterswolde. Bij het bestellen van de kleding wordt de PasTas als betaal-optie in uw winkelmand aangegeven. We bezorgen PasTassen alleen in Haren.

Bezorging in de buurt

Uw bestelling wordt gratis en binnen 2 werkdagen in Haren (Gr) bezorgd.

Afhalen

U kunt uw bestelling op een tijdvak dat u past afhalen in de winkel, dit kunt u bij het afrekenen aangeven.

Verzending

Kleding wordt van dinsdag t/m zaterdag, mits voor 11:00 uur besteld, op dezelfde dag verzonden. Bestellingen die bezorgd moeten worden op de Waddeneilanden bezorgen we 1 à 2 dagen later in verband met de bootovertocht. De bezorgdag kan ook afwijken bij andere beperkingen, zoals bereikbaarheid van de binnenstad of bezorging op een camping. U kunt uw bestelling ook in de winkel ophalen. Bij het afrekenen kunt u dit aangeven.

Voor bestellingen onder de € 75,00 rekenen wij € 4,95 verzendkosten. Bestellingen boven de € 75,00 verzenden wij gratis!

Shippingcosts in Europe are € 13,00 and we ship free of a purchase price of € 100,00.

Retouren

Wilt u uw bestelde kleding retour sturen? Stuur het dan met onze retourservice https://tofkinderkleding.shipping-portal.com/rp/ uw kleding onbeschadigd, ongedragen, met de aangehechte labels, binnen 14 dagen retour. Wilt u de pakbon of factuur daarvoor mee sturen? De kosten voor het retour sturen zijn € 4,95 en worden verrekend met het retourbedrag.

Zodra uw retourzending binnen is maken wij het geld via onze betaalprovider Pay.nl of paypal.com aan u over. Voor een geheel geretourneerde bestelling wordt ook de in rekening gebrachte verzendkosten teruggestort, de verzendkosten van het retourneren zijn wel voor uw rekening. Het geld staat dan binnen 3 werkdagen op uw bankrekening. Indien u met een cadeau- of tegoedbon betaald heeft krijgt u een tegoedbon.

Wij zijn niet aansprakelijk voor retouren die zoek raken.

Heeft u een vraag over de kleding die u besteld heeft? Stuur dan een mail naar info@tofkinderkleding.nl.