Bezorging

Uw bestelling wordt gratis en dezelfde werkdag voor 20:00 uur in Haren (Gr) bezorgd. Uiteraard compleet in een kadoverpakking.

Afhalen

U kunt uw bestelling altijd in de winkel afhalen binnen de openingstijden.

Verzending

Kleding wordt van dinsdag t/m zaterdag, mits voor 15:00 uur besteld, op dezelfde dag verzonden. Bestellingen die bezorgd moeten worden op de Waddeneilanden bezorgen we 1 à 2 dagen later in verband met de bootovertocht. De bezorgdag kan ook afwijken bij andere beperkingen, zoals bereikbaarheid van de binnenstad of bezorging op een camping. U kunt uw bestelling ook in de winkel ophalen. Bij het afrekenen kunt u dit aangeven.

Voor bestellingen onder de € 47,50 rekenen wij € 4,95 verzendkosten. Bestellingen boven de € 47,50 verzenden wij gratis!

Shippingcosts in Europe are € 13,00 and we ship free of a purchase price of € 100,00.

Retouren

Bent u ontevreden over de bestelde kleding? Kom dan terug naar de winkel of stuur het  onbeschadigd, ongedragen, met de aangehechte labels, voldoende gefrankeerd en binnen 14 dagen naar:

TOF Kinderkleding
Rijksstraatweg 131
9752 BD Haren

Zodra uw retourzending binnen is maken wij het geld direct per bank over, voor een geheel geretourneerde bestelling wordt ook de in rekening gebrachte verzendkosten teruggestort.Indien u met een cadeau- of tegoedbon betaald heeft krijgt u een tegoedbon.

Wilt u de factuur daarvoor mee sturen? Wij zijn niet aansprakelijk voor retouren die zoek raken.

Heeft u een vraag over de kleding die u besteld heeft? Stuur dan een mail naar info@tofkinderkleding.nl.